Mijn overtuiging

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin waarbij ik geleerd heb hoe dingen wel kunnen in plaats van niet. Dat geeft vaak een energie die naar voren gericht is.  Het verleden blokkeert niet en tegelijkertijd leerde ik wel van het verleden.

Mijn overtuiging is dat iedereen tot ongelooflijke dingen in staat is. Ik zie organisaties als een samenspel van individuen met persoonlijke drijfveren die samen een bedrijfsbelang hebben. Ik beweeg me graag op het snijvlak van mensen en bedrijfsdoelstellingen wat vaak een dynamisch evenwicht kent. Het werkt verfrissend om niet alleen aan het “wat” te werken, maar vooral ook het “hoe en waarom”.

Salud is een Spaans woord en staat voor mij voor Gezondheid, welzijn, voorspoed, leven vanuit het hart, proosten op het levensgeluk en warmte.

Rondje langs de velden

Wat is het eerste dat bij mijn contacten opkomt over mij?

jij kunt een ander persoon goed helpen door humor toe te voegen – verbindende factor met groot netwerk – kennis over gedrag, stijlen en systemen – jij geeft kleur aan grauwe issues – belangeloos zorgzaam – Je speelt flexibel in op situaties – vrijheid is je sleutel – natuurlijke rust over je – veel emphatisch vermogen – je ziet in ieder mens wat moois – je doet alles vol passie en overgave – de levensvreugde spat van je af – combinatie tussen warme gesprekken en praktische uitvoering

Met passie en energie ga ik elke uitdaging aan

Als coach streef ik ernaar om mensen te laten slagen op een positieve manier. En als ondernemer doe ik er alles aan om alles uit de ander te halen. Als denker ga ik achter de kern van elk probleem aan, en als doener heb ik het plan in mijn hoofd al volledig uitgestippeld. Als optimist zie ik in iedereen en alles het goede, en als realist weet ik dat lang niet altijd alles goed is. Als vader kan ik me zorgen maken over anderen. Maar als professional zet ik deze zorgen snel om in daden. Als muziekliefhebber hou ik van mooie woorden en als inspirator deel ik mijn mooie woorden graag met jou. Als Spanjeliefhebber geniet ik van alle kleine dingen. En als mens vraag ik me af waarom niet iedereen dat doet. Salud!